fb-small_2

fb-small_2

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri i Middelfart og hele Fyn – Byg nyt hus med en flot nybygning​

​Vælger du at lade Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn lave dit nybyggeri, får du en nybygning, der er skræddersyet til dine personlige behov. Vi sørger altid for, at vores nybyggeri er indbegrebet af såvel kvalitet som fleksibilitet og vi stræber efter, at alle de aspekter der kunne være i dit drømme-nybyggeri bliver indfriet.

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn ønsker at skabe den perfekte nybygning til dig!

Byg nyt hus og få et nybyggeri der skiller sig ud

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn giver dig nybygning med mange fordele. Vi skaber et nybyggeri, der passer til tidens tendenser indenfor teknik og stil, hvilket gør os til gode og alsidige sparringspartnere til din nybygning. Vi har altid kunden i fokus og vi tilbyder og at skabe kontakten til en arkitekt eller ingeniør når du skal have lavet dit nybyggeri.

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted lægger vægt på følgende inden for nybygning / nybyggeri:

  • Byg nyt hus og få en nybygning med personlige detaljer

  • Byg nyt hus og få et nybyggeri udført af de bedste håndværkere

  • Byg nyt hus og få en nybygning i de bedste materialer

  • Byg nyt hus og få et nybyggeri bygget til konkurrencedygtige priser

  • Byg nyt hus og få en nybygning udarbejdet med professionel vejledning

  • Byg nyt hus med mulighed for at tegne dette, i samarbejde med en arkitekt som vi skaber kontakten til.

Vi tror på, at det er muligt at udføre nybyggeri til overkommelige priser, uden at dette er ensbetydende med dårlig kvalitet. Når du vælger at investerer i et nybyggeri kan det i visse tilfælde svare sig bedre end at købe et gammelt hus. Vælger du en nybygning, undgår du vedligeholdelsesomkostninger og ombygninger. Med en nybygning får du et hjem konstrueret specielt til dig og bygget efter energirigtige principper. Vi tilbyder nybygning inden for det private og offentlige med skarpt fokus på kvalitet, miljø og funktionalitet.

Nybyggeri fra Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn​

Vores engagerede og kompetente medarbejderstab har mange års erfaring inden for nybyggeri og skaber altid kvalitetsrige resultater når vi laver en nybygning.

Vi er tillidsfulde sparringspartnere og deler gerne ud af vores erfaring, således at du får et nybyggeri, der matcher dine drømme.

Vi arbejder med tidssvarende og smukke sammensætninger af udstyr og materialer, der igennem jævnlig dialog med vores leverandører sikrer resultater tilsvarende tidens standarder.

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted holder til på Fyn i Middelfart, hvor vi har kunder, der får lavet nybyggeri fra bl.a. de lokale byer Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup og endvidere Gelsted, Assens, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup samt Fredericia og Kolding i Jylland.

Kontakt os og byg nyt hus der lever op til dine behov inden for nybyggeri

I vores tømrer- og snedkerværksted på Fyn er vi altid klar med et godt tilbud til dig, der ønsker en nybygning. Vi tager os altid tid til at snakke grundigt med vores kunder om deres personlige behov hvad angår nybyggeri.

Ring på tlf. +45 64 40 33 02 og få en uforpligtigende snak omkring dine boligdrømme samt et godt tilbud på den bedste nybygning til dig!

Kustrup Tømrer- & Snedker værksted A/S

Kustrupvej 31,

5500 Middelfart, Fyn

Tlf: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

CVR:25293045

Vi udfører alt snedker- og tømrerarbejde i Middelfart, hele Fyn og trekants området.