fb-small_2

fb-small_2

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi tilbyder ombygning af hus i Middelfart og på resten af Fyn​

Fynske Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S har mange års erfaring med ombygninger herunder ombygning af hus. Vi udfører ombygninger uanset opgavens størrelse, og vi arbejder målrettet på at løse den enkelte kundes individuelle ønsker til en ombygning af hus. Ombygninger kan synes noget uoverskuelig, men Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Middelfart hjælper dig med at få afklaring omkring dit projekt!

Ombygninger hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Middelfart på Fyn​

Når vi går i gang med ombygning af hus eller andet, har vi ekspertise nok til selv at udføre alt snedker- og tømrearbejde, hvilket sikre dig et samarbejde med folk der har 100 % føling med ombygningerne. Vi arbejder også gerne sammen med vores dygtige samarbejdspartnere hvor vi, kombineret med vores egne kompetencer inden for ombygninger, altid skaber en tilfredsstillende ombygning af hus.

Vi kan tilbyde ombygning af huse, hvad enten det er et helt parcelhus der skal laves om, eller kun et børneværelse. Vi udfører også andet arbejde indenfor ombygninger såsom eksempelvis ombygninger af køkkener eller badeværelser. Vi tilbyder bl.a. følgende indenfor ombygninger:

  • Ombygninger med et tæt og professionelt byggeforløb.

  • Ombygninger med kvalitet i top.

  • Ombygninger hvor du holdes orienteret under hele processen.

  • Ombygning af hus der passer til din økonomi.

  • Grundig orientering på alle områder inden for ombygning af hus før processen går i gang.

  • ​Ombygning af hus med langtidsholdbare og tilfredsstillende resultater.

  • Ombygning af hus hvor der tages hensyn til den enkelte kundes behov.

  • Ombygning af hus hvor der tages hensyn boligens oprindelige stil.

Vores kvaliteter i Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S på Fyn​

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Middelfart ser innovation og kreativ tænkning som kvaliteter, der er værd at fremhæve, når vi tilbyder ombygninger. Kombinerer vi disse kvaliteter med vores ekspertise, garanterer vi dig et perfekt udført byggeri. Vi har fingeren på pulsen og forstår os på, hvad der rører sig i branchen. Du kan derfor være helt sikker på, at dine ombygninger er i overensstemmelse med tidens standarder, uanset om det drejer sig om en stor ombygning af hus eller om mindre projekter.

Hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S på Fyn er vores mål ganske simpelt: at levere kvalitetsarbejde, der lever 100% op til dine forventninger når du ønsker ombygning af hus.

Dette tilbyder vi vores kunder fra hele Fyn. Vi holder selv til i Middelfart, hvor vi har et tæt og velfungerende lokalt kundenetværk fra bl.a. byerne Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup og endvidere Gelsted, Assens, Tommerup, Vissenbjerg og Aarup men også i Jylland i bl.a. Kolding og Fredericia.

​Kontakt os om ombygninger på Fyn

Ønsker du at vide mere om vores ombygninger, eller er du i tvivl om, hvordan du skal gribe dine ideer an omkring ombygning af hus, så tøv endelig ikke med at kontakte os her eller på tlf. +45 64 40 33 02.

Kustrup Tømrer- & Snedker værksted A/S

Kustrupvej 31,

5500 Middelfart, Fyn

Tlf: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

CVR:25293045

Vi udfører alt snedker- og tømrerarbejde i Middelfart, hele Fyn og trekants området.