​Vi tilbyder ombygning af hus i Middelfart og på resten af Fyn​

​Fynske Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted har mange års erfaring med ombygninger herunder ombygning af hus.

Vi udfører ombygninger uanset opgavens størrelse, og vi arbejder målrettet på at løse den enkelte kundes individuelle ønsker til en ombygning af hus. Ombygninger kan synes noget uoverskuelig, men Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart hjælper dig med at få afklaring omkring dit projekt!

​​

Ombygninger hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn​

Når vi går i gang med ombygning af hus eller andet, har vi ekspertise nok til selv at udføre alt snedker- og tømrearbejde, hvilket sikre dig et samarbejde med folk der har 100 % føling med ombygningerne.

Vi arbejder også gerne sammen med vores dygtige samarbejdspartnere hvor vi, kombineret med vores egne kompetencer inden for ombygninger, altid skaber en tilfredsstillende ombygning af hus.

​​

Vi kan tilbyde ombygning af huse, hvad enten det er et helt parcelhus der skal laves om, eller kun et børneværelse. Vi udfører også andet arbejde indenfor ombygninger såsom eksempelvis ombygninger af køkkener eller badeværelser.

​Find pris på din forespørgsel

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kvaliteter i Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn​

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart ser innovation og kreativ tænkning som kvaliteter, der er værd at fremhæve, når vi tilbyder ombygninger. Kombinerer vi disse kvaliteter med vores ekspertise, garanterer vi dig et perfekt udført byggeri.

Vi har fingeren på pulsen og forstår os på, hvad der rører sig i branchen. Du kan derfor være helt sikker på, at dine ombygninger er i overensstemmelse med tidens standarder, uanset om det drejer sig om en stor ombygning af hus eller om mindre projekter.

Hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn er vores mål ganske simpelt: at levere kvalitetsarbejde, der lever 100% op til dine forventninger når du ønsker ombygning af hus.

​​

Dette tilbyder vi vores kunder fra hele Fyn. Vi holder selv til i Middelfart, hvor vi har et tæt og velfungerende lokalt kundenetværk fra bl.a. byerne Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup og endvidere Gelsted, Assens, Tommerup, Vissenbjerg og Aarup men også i Jylland i bl.a. Kolding og Fredericia.​

​Kontakt os om ombygninger på Fyn

Ønsker du at vide mere om vores ombygninger, eller er du i tvivl om, hvordan du skal gribe dine ideer an omkring ombygning af hus, så tøv endelig ikke med at kontakte os her eller på tlf. +45 64 40 33 02.​

Hvad siger vores kunder?

Jenny

​En proces gennemsyret af ordentlighed, og en kvalitet i top. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan på det varmeste anbefale Kustrup.

Tak for denne gang.

Bent Schiang

Har brugt Kustrup Tømrer & Snedkerværkstedet til flere forskellige opgaver til vores fulde tilfredshed og kan absolut anbefale firmaet.​

Allan Hansen

​Super oplevelse med firmaet.

​Vi anbefaler meget gerne til andre

Lars Hojlund

​Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi


Claus Svenningsen

Fint arbejde. Gode råd og indtryk af høj faglighed. Tusinde tak Theis for et flot stykke arbejde og dit gode humør.​

Per Brogaard

​Helt igennem godt arbejde.​

Om os

Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Middelfart og resten af Fyn samt Fredericia.​​

Fra den mindste lille detalje eller reparation, til de helt store totalentrepriser og nybyggerier.

Kontakt os

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted

Kustrupvej 31, 5500 Middelfart, Fyn


Telefon: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

Vi er klar ved telefonen 08.00 - 16.00.