​Nye trævinduer samt træ alu vinduer og døre i Middelfart og på hele Fyn​

​Hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart tilbyder vi montering af nye vinduer og døre såvel som renovering af dine gamle vinduer og døre. Vi ved, at et godt lys både gør din bolig mere behagelig at færdes i, men også mere rig på stemning og atmosfære. Derudover bidrager de helt rigtige nye vinduer og døre til et bedre indeklima og dit valg af nye vinduer og døre er derfor vigtig for din livskvalitet.​

Med vores erfarne medarbejderstab er du i trygge hænder under samarbejdet. Når vi arbejder med nye vinduer og døre som for eksempel træ alu vinduer eller almindelig trævinduer, bestræber vi os altid på at være den foretrukne montør af nye vinduer og døre. Dette gør vi ved at servicen til vores pris- og kvalitetsbevidste kunder altid er i top.​

Vi tilbyder trævinduer og -døre samt træ alu vinduer på hele Fyn

Vi tilbyder bl.a. at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister, trævinduer, træ alu vinduer samt beslag.

​​

Vi tilbyder trævinduer og træ alu vinduer og døre fra følgende producenter:

KPK DØRE OG VINDUER A/S:

Kvalitets nye vinduer og døre produceret i kernefyr eller som træ alu vinduer. KPK Døre og vinduer er et godt dansk produkt der med sine trævinduer passer til danske hustyper.​

VELFAC A/S:

Velfac producerer kvalitets trævinduer eller træ alu vinduer til både moderne og klassiske huse. Velfac arbejder med tynde rammer og sprosser i deres trævinduer og træ alu vinduer, således at man får et maksimalt lysindfald.

​​

Rationel Vinduer A/S:

Rationel har nye vinduer og døre perfekt egnet til renovering af ældre huse eller nyere arkitekttegnede bygninger. Stilen er klassisk og synes særligt egnet til dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer. Rationel tilbyder trævinduer eller træ alu vinduer.

​Bøjsø døre og vinduer A/S:

Bøjsø tilbyder trævinduer specielt til bjælkehuse og træhuse. Bøjse producerer koblede trævinduer, der både er smukke trævinduer men også indeholder en god isolerings evne.

Velux:

Velux er specialiseret i ovenlysvinduer, som er tilgængelige i mange forskellige størrelser og typer. Velux producerer trævinduer, som kan bestilles i træ, plastoverflade, hvidmalet eller som fredningsvindue. Velux trævinduer fås med tilbehør såsom udvendige skodder, fjernbetjening og gardiner.

​​

FROVIN VINDUER OG DØRE A/S:

FROVIN VINDUER OG DØRE tilbyder kitfals koblede vinduer, kvalitetsrige nye vinduer og døre samt trævinduer fra langsomt voksende skandinaviske kernefyrretræer.


​Idealcombi A/S:

Idealcombi producerer et bredt sortiment af trævinduer og træ alu vinduer inden for en stor pallet af forskellige stilarter.​

​Find pris på din forespørgsel

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OUTLINE VINDUER A/S:

Outline vinduer tilbyder nordisk design af trævinduer samt træ alu vinduer. De spænder bredt i design fra moderne minimalistiske træ alu vinduer til romantiske sprosse trævinduer.

​​​Skjern Vinduer A/S:

Skjern Vinduer fremstiller træ alu vinduer, som giver dig fordelene ved de klassiske trævinduer og kombineret med en vedligeholdelsesfri overflade. Skjern vinduer producerer også trævinduer i fyr i en sammensætning af et klassisk og moderne udtryk.

​​

Total Døre & Vinduer A/S:

Total Døre & Vinduer A/S er en dansk producent af trævinduer og trædøre samt træ alu vinduer og træ alu døre. Materialerne er af høj kvalitet, og vinduer og døre bliver både udviklet, designet og produceret i Danmark.

​Vidano:

Vidano tilbyder nye døre og vinduer i materialerne plast og mahogni men også trævinduer eller træ alu vinduer med en udvendig beklædning af pulverlakeret aluminium.

​​

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn og vores virksomhedskultur

​Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted på Fyn i Middelfart går op i æstetik og funktionalitet. Vi sætter en ære i, at de trævinduer eller træ alu vinduer vi monterer passer til husets oprindelig stil men samtidig også lever op til de nyeste lovkrav om energibalancen for nye vinduer og døre.​

Der er mange af penge at spare på varmeregningen ved at få nye vinduer og døre. Det betyder, at den investering man gør sig ved at få nye trævinduer eller træ alu vinduer hurtigt kan være indtjent økonomisk igen.

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted holder til i Middelfart og har mange kunder spredt over hele Fyn bl.a. lokalt i Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup, men også mange andre steder på Fyn såsom Gelsted, Assens, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup samt Fredericia og Kolding i Jylland.

Vi ønsker et tæt samarbejde med vore kunder således, at vi i samhørighed med vore kunder finder den bedste løsning inden for nye vinduer og døre om det så er trævinduer, træ alu vinduer eller noget helt tredje.​

Kontakt os for træ- og træ alu vinduer og døre på Fyn

​Du er velkommen til at Kontakte os på tlf. +45 64 40 33 02 hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye vinduer og døre. Du kan også kontakte os for et uforpligtende tilbud på trævinduer og -døre samt træ alu vinduer.​​​

Hvad siger vores kunder?

Jenny

​En proces gennemsyret af ordentlighed, og en kvalitet i top. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan på det varmeste anbefale Kustrup.

Tak for denne gang.

Bent Schiang

Har brugt Kustrup Tømrer & Snedkerværkstedet til flere forskellige opgaver til vores fulde tilfredshed og kan absolut anbefale firmaet.​

Allan Hansen

​Super oplevelse med firmaet.

​Vi anbefaler meget gerne til andre

Lars Hojlund

​Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi


Claus Svenningsen

Fint arbejde. Gode råd og indtryk af høj faglighed. Tusinde tak Theis for et flot stykke arbejde og dit gode humør.​

Per Brogaard

​Helt igennem godt arbejde.​

Om os

Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Middelfart og resten af Fyn samt Fredericia.​​

Fra den mindste lille detalje eller reparation, til de helt store totalentrepriser og nybyggerier.

Kontakt os

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted

Kustrupvej 31, 5500 Middelfart, Fyn


Telefon: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

Vi er klar ved telefonen 08.00 - 16.00.