Vi tilbyder nyt tag, tagarbejde og tageftersyn i Middelfart og på hele Fyn​​

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn er en oplagt leverandør til dig som står og har brug for tagarbejde, pålægning af nyt tag eller et tageftersyn.

Vi er professionelle tagarbejdere, og firmaet har igennem 75 år lavet nyt tag, foretaget tageftersyn, pålagt nyt tag eller andet tagarbejde til konkurrencedygtige priser.

​Synes du dit tag er utæt, kommer vi gerne ud og laver et grundigt tageftersyn og udskifter efterfølgende de medtagede tagplader.

​​

Når vi skal lave tagarbejde eller ligge nyt tag, bestræber vi os altid på at yde den bedste og mest lønsomme rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.​

Hvad tilbyder vi indenfor tagarbejde og nyt tag?

​Fynske Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted nær Middelfart udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, renoverer gammelt tag, opsætter ovenlysvinduer og kviste og foretager grundige tageftersyn​

​Vi sætter en stor ære i at vores tagarbejde er fleksibelt således, at du kan få skræddersyet en løsning, som passer til netop din bolig. Vores fleksibilitet gør, at vi altid kan tilbyde dig et nyt tag til en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

​​

Når tagarbejdet omhandler nyt tag, skal man tage stilling til mange ting. Derfor foreslår vi altid at foretage et tageftersyn først, hvor vi vurderer risikoen for utætheder, brud på taget eller revnedannelser.​​

​​Når du skal have nyt tag, gør vores ekspertise inden for tagarbejde os til den helt rigtige samarbejdspartner, og vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge den rigtige tagtype til den helt rigtige pris:​

​Nyt tag med teglsten

Dette er en klassiker på markedet som langt de fleste husejere vælger når de skal have nyt tag. Skal du have nyt tag er teglsten et godt valg, da de generelt har en lang levetid og fås til en overskuelig pris.

​​Nyt tag med betontagsten

Denne løsning er også populær på det danske marked når man skal have nyt tag. Betontagsten fås til en billigere pris end tegltag.

​​Nyt tag med Lindap ståltag

​Et ofte stillet spørgsmål om tagarbejde er, hvad prisen er på et nyt tag. Prisen på tagarbejde afhænger af flere faktorer f.eks. omfang, taghældning og tagtype.

Mulighederne er mange og priserne ligeså.

Vi foreslår, at du kontakter os, så vi i fællesskab kan finde frem til en god og fornuftig pris på dit nye tag.

​Find pris på din forespørgsel

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​Tagarbejde på Fyn for både private og erhverv​​

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn udfører tagarbejde for erhvervskunder såvel som private. Vi har altid et skarpt fokus på en fornuftig pris, der ikke går på kompromis med kvaliteten såvel som de stillede krav og idéer fra vores kunder.

​​​Vi bestræber os hele tiden på at opretholde vores høje kvalitet og standard indenfor nyt tag, tagarbejde og tageftersyn, som vi er kendt for på Fyn.

​​

Vi holder til på Fyn i Middelfart men har mange kunder både lokalt i byerne Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup samt resten af Fyn. På Jyllands siden også kunder i bl.a. Fredericia og Kolding.

​​Kontakt os for generelt tagarbejde, nyt tag eller tageftersyn​

Vi er altid klar med inspirerende vejledning og en god pris på tagarbejde på tlf. +45 64 40 33 02.

​​

​Hvis du skal have nyt tag og ønsker du at vide mere om andre tagtyper som eternit, eternitskiffer eller tagpap er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at drøfte dine ideer omkring pålægning af nyt tag, tagrenovering, tageftersyn eller andet tagarbejde!​

Hvad siger vores kunder?

Jenny

​En proces gennemsyret af ordentlighed, og en kvalitet i top. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan på det varmeste anbefale Kustrup.

Tak for denne gang.

Bent Schiang

Har brugt Kustrup Tømrer & Snedkerværkstedet til flere forskellige opgaver til vores fulde tilfredshed og kan absolut anbefale firmaet.​

Allan Hansen

​Super oplevelse med firmaet.

​Vi anbefaler meget gerne til andre

Lars Hojlund

​Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi


Claus Svenningsen

Fint arbejde. Gode råd og indtryk af høj faglighed. Tusinde tak Theis for et flot stykke arbejde og dit gode humør.​

Per Brogaard

​Helt igennem godt arbejde.​

Om os

Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Middelfart og resten af Fyn samt Fredericia.​​

Fra den mindste lille detalje eller reparation, til de helt store totalentrepriser og nybyggerier.

Kontakt os

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted

Kustrupvej 31, 5500 Middelfart, Fyn


Telefon: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

Vi er klar ved telefonen 08.00 - 16.00.