fb-small_2

fb-small_2

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 

Vælg:

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygning – Vi tilbyder tilbygninger med karakter overalt på Fyn

Hvis du står og drømmer om en udestue, et større badeværelse, et ekstra værelse eller en større tilbygning af flere rum til huset, så opfordrer vi, hos Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Middelfart på Fyn, dig til at undersøge dine muligheder inden for tilbygninger.

Vi har mange års erfaring med tilbygning, og vi tilbyder vores kunder alle typer tilbygninger. Vi har en bred vifte af materialer f.eks. tilbygning i træ eller almindelig mursten, og vi tilbyder tilbygning af mange forskellige slags rum, bl.a. tilbygning af udestue. Tilbygninger kan være en smart løsning for dig som har brug for et billigt alternativ til at flytte eller til dig som gerne vil hæve brugsværdien af din bolig. Når du skal have lavet en tilbygning, er det kun fantasien, der sætter grænser for tilbygningens udformning. Vi er derfor altid klar, til at skræddersy den perfekte tilbygning til dig!

Tilbygning i træ​

Vi tilbyder dig tilbygning i træ, der uanset udformningen sikrer dig en tilbygning tilpasset dine særlige behov og ønsker. Vi arbejder med tilbygning i træ i forskellige afskygninger såsom:

  • Tilbygning i træ af udestue

  • Tilbygning i træ af atelier

  • Tilbygning i træ til en tagetage

  • Tilbygning i træ til en terrasse

  • Tilbygning i træ til en stue

  • Tilbygning i træ til et opholdsru

Hvis du vælger en tilbygning i træ giver det dig utallige muligheder for personlige konstruktioner af din tilbygning. Træ indeholder en utrolig mængde styrke og alsidighed, og en tilbygning i træ kan på yderst tilfredsstillende vis udgøre hjemmets nye kvadratmeter.

Tilbygninger af udestuer​

Udestuer opføres som tilbygninger i mange facetter, oftest opbygget af et let skelet af metalprofiler eller træ. Udestuer er på almindeligvis en tilbygning og dermed en forlængelse af hovedhuset. Udestuer kan forekomme som tilbygning i træ eller andet materiale. Dernæst kan udestuer forekomme som både opvarmede og uopvarmede udestuer:

  • Opvarmede udestuer: Udestuer opført i solide men lette materialer. De er vigtigt, at opvarmede udestuer opfylder, de ifølge bygningsreglementet gældende energikrav.

  • Uopvarmede udestuer: Som oftest er en uopvarmet udestue bygget i mere spinkle konstruktioner end en opvarmet udestue. På den måde opnår man, en udestue med læ for regn og vind, og med et let skel mellem inde og ude.

Hvorfor bruge os til en tilbygning på Fyn?​

Når vi samarbejder med vores kunder omkring et tilbygningsprojekt inddrager vi vores kunder under hele forløbet således, at vi er sikre på at ramme et resultat matchende kundens ønsker for tilbygningen. Vores kompetencerige og veluddannede medarbejdere sørger for, at du altid får den bedste service inden for tilbygning og endvidere end hurtig og uproblematisk byggeproces. Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S holder til holder til i Middelfart på Fyn, og har mange kunder som benytter os til tilbygninger rundt omkring på hele Fyn bl.a. lokalt i Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup, men også mange andre steder på Fyn såsom Assens, Vissenbjerg, Aarup samt Fredericia og Kolding i Jylland.

Kontakt Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S om tilbygninger på Fyn

Ønsker du mere information omkring vores tilbygninger, er du velkommen til at ringe på tlf. +45 64 40 33 02. Her er vi klar til at drøfte dine ideer om tilbygninger, om det så er tilbygninger af udestuer eller andet, i træ eller mursten.

Kustrup Tømrer- & Snedker værksted A/S

Kustrupvej 31,

5500 Middelfart, Fyn

Tlf: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

CVR:25293045

Vi udfører alt snedker- og tømrerarbejde i Middelfart, hele Fyn og trekants området.