​Totalentreprise – Vi tilbyder total entreprise i Middelfart og på hele Fyn​

​Styring af eget byggeprojekt bliver hurtigt en uoverskuelig proces med budget- og tidsoverskridelser. Ved at vælge totalentreprise undgår du, at dit byggeri kommer ud på et sidespor. ​Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn tilbyder dig totalentreprise med fokus på tryghed, præcision, professionalisme og kvalitet. Vi har i en totalentreprise netop disse fokusområder, hvilket sikrer dig et succesfuld byggeforløb.

Vi har veluddannede og kompetente medarbejdere, som altid leverer kvalitetsrige resultater, der lever op til dine krav, ønsker og forventninger til en totalentreprise.

Hvad er en totalentreprise?​

Skal dit byggeprojekt gennemføres som en total entreprise, vil du som byggeherre kun skulle lave aftaler med én samarbejdspartner, en totalentreprenør.

​​

Det er totalentreprenørens opgave at påtage sig ansvaret for byggeriets udførelse og sørge for, at det bliver færdigt til rette tid og pris. Totalentreprenøren kan f.eks. stå for at koordinerer håndværkere og leverandører.​

Generelt som bygherre vil du opleve, at en totalentreprise giver dig et sikkert byggeforløb, hvor dit projekts udførelse, pris og tidsperspektiv allerede er fastslået fra underskrivelse af totalentreprise kontrakten.

​​

Vælger du Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart som din totalentreprenør, påtager vi os det fulder ansvar for dit byggeri, og koordinerer hele byggeprojektet med vores dygtige samarbejdspartnere indenfor både murer-, elektriker-, vvs-, og betonarbejdet.

​Find pris på din forespørgsel

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis du ønsker selv at være med til at vælge specifikke håndværkere til ovenstående arbejde, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

​Vi giver dig en målrettet byggeproces med overblik, tillid samt kvalitetsrige resultater i din totalentreprise.

​Os som din foretrukne totalentreprenør på hele Fyn

Vi har en mangeårig erfaring indenfor opgaver med totalentreprise, hvilket gør os til den perfekte sparringspartner og totalentreprenør. Vi forstår at sætte kunden i fokus og vi sætter en ære i godt håndværk. Vores total entreprise sikrer din byggeproces et gennemført præg af overskud, professionalisme og overblik igennem hele forløbet. Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted holder til i Middelfart og dækker hele Fyn og trekantsområdet.

Vi har tilfredse kunder som benytter byggemåden totalentreprise og os som totalentreprenør fra bl.a. lokale byer som Middelfart, Ejby, Nr. Aaby, Strib, Brenderup, men også eksempelvis Gelsted, Assens, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup samt Fredericia og Kolding i Jylland.

​​

Kontakt Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn om total entreprise

Hvis du står og skal i gang med et byggeprojekt, og overvejer en totalentreprise eller mangler en totalentreprenør så kontakt Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted i Middelfart på Fyn på tlf. +45 64 40 33 02. Vi vil til enhver tid rådgive dig om dit projekt og informere dig om vores tilbud indenfor totalentreprise. Vi vil, som total entreprenør, altid komme med den bedst mulige løsning til dig indenfor en total entreprise!​

Hvad siger vores kunder?

Jenny

​En proces gennemsyret af ordentlighed, og en kvalitet i top. Vi er meget tilfredse med resultatet, og kan på det varmeste anbefale Kustrup.

Tak for denne gang.

Bent Schiang

Har brugt Kustrup Tømrer & Snedkerværkstedet til flere forskellige opgaver til vores fulde tilfredshed og kan absolut anbefale firmaet.​

Allan Hansen

​Super oplevelse med firmaet.

​Vi anbefaler meget gerne til andre

Lars Hojlund

​Positiv: Kvalitet, Punktlighed, Svartid, Værdi


Claus Svenningsen

Fint arbejde. Gode råd og indtryk af høj faglighed. Tusinde tak Theis for et flot stykke arbejde og dit gode humør.​

Per Brogaard

​Helt igennem godt arbejde.​

Om os

Vi tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Middelfart og resten af Fyn samt Fredericia.​​

Fra den mindste lille detalje eller reparation, til de helt store totalentrepriser og nybyggerier.

Kontakt os

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted

Kustrupvej 31, 5500 Middelfart, Fyn


Telefon: 64 40 33 02

E-mail: kustrup@kustrup.dk

Vi er klar ved telefonen 08.00 - 16.00.